Zašto SOPHY?

Sophy je potpuno novi preparat
namenjen za sprečavanje starenja kože intimne regije

Nova generacija antiejdžing preparata direktno utiče na promenu metabolizma ćelija epitela i poboljšava interćelijsku konekciju tako što ubrzava prenos signala izmedju njih. Sama suština dejstva je u pojačanju mikrocirkulacije promenom energetskog nivoa ćelija endotela malih krvnih sudova. Ovim procesom dolazi do povećane oksigenacije tkiva i sprečavanja poremećaja mikrocirkulacije, koja je jedan od osnovnih mehanizama propadanja epitela. Preparat je napravljen tako da aktivna supstanca može da prodre u samu ćeliju, da svojim prisustvom podržava stabilnost DNK lanca i time ćeliju čini dugovečnijom.

Kako je nastala Sophy?

Više od 30 godina radim kao ginekolog i za to vreme sam uradila više od 150.000 pregleda. Slušajući probleme pacijentkinja i gledajući svaki dan kožu intimne regije, shvatila sam da se ta regija ne neguje i da se posle „izlaska“ iz pelena ne koristi više nijedan preparat za negu tog dela kože.
A upravo je osetljivost ovog regiona jednaka osetljivosti kože lica. Prvo, kiselost kože ovog regiona je vrlo specifična. Poželjna vrednost pH ove regije je 4,2 i ima mnogo veću kiselost nego drugi delovi kože da bi se na taj nači sprečilo da infekcije dođu do vagine. A taj pH je vrlo teško održiv. Ovaj region je izložen svakodnevnim iritacijama, od odlaska u toalet, seksualnih odnosa do porođaja. Sve to dovodi do toga da koža ovog dela brže stari, ranije gubi elastičnost, suši se i vremenom tamni.
Želela sam da napravim sredstvo za svakodnevnu negu koje će upravo omogućiti bolju hidrataciju, konstantni pH i bolju energiju ćelija koje će duže živeti. Više od 4 godine rada i mnogo pročitanih radova i eksperimenata je bilo potrebno da se dođe do prave formule. Odluka je pala isključivo na prirodne sastojke koji se mogu naći i u hrani, a koji imaju dokazano povoljne efekte na kožu. Izabrali smo arginin, kurkumu, vitamin E, hijaluron i mlečnu kiselinu. To su sastojci različiti po strukturi i jako je teško da neki od njih, kao recimo hijaluron, zbog veličine molekula uopšte i prodru u kožu. Odgovor na ovaj problem pronašli smo u laboratoriji u Holandiji koja se bavi proizvodnjom preparata u lipozomima. Lipozomi su specijalne sfere čija je spoljašnost identična membrani naših ćelija, a unutrašnjost tih malih loptica je ispunjena vodenim rastvorima. Pomoću specijalne nanotehnologije naše aktivne supstance su ubačene u lipozome i na taj način se obezbeđuje da svi sastojci bez problema prodru u kožu, tu se zadrže i aktiviraju svoje funkcije.
Sophy smo ispitali na velikom broju žena i dobijeni rezultati su odlični. Došlo je do postizanja idealnog pH kože, vratio se osećaj hidriranosti i elastičnosti, a odnosi su značajno olakšani sa znatno poboljšanim doživljajem.
I eto, to je priča o Sophy koja je zaista nastala iz potrebe žena da sebi olakšaju život, da doprinesu svom boljem intimnom zdravlju i odlože starenje. Sophy je napravljena za mladost koja traje.

Dr Mima Fazlagić

Pogledajte kratak video o SOPHY

  • Sophy gel za hidriranost i negu intimne zone.
  • Sophy gel intimni gel za prevenciju od infekcija, pogodan za sve generacije.
  • Sophy gel hidrira i vraca elasticnost.

SOPHY Antiejdžing lipozomalni intimni gel

Zlatna medalja za inovaciju na Tesla Festu 2018. u Novom Sadu, pod pokroviteljstvom WIPO iz Ženeve

Jedinstven sastav Sophy gela

Sastav SOPHY u lipozomima

Arginin - podstiče cirkulaciju u koži i lučenje hormona rasta, stimuliše fibroblast i sprečava tanjenje kože. Pomaže u zarastanju rana.
Kurkuma - dokazano utiče na sprečavanje pigmentacije kože, ima izrazito antimikrobno dejstvo. Jedan je od najjačih antioksidanata. U kozmetici poznata kao “fontana mladosti”.
Hijaluronska kiselina - važan činilac hidratacije kože i stimulator kolagena (1g hijalurona može da veže 6 l vode).
Tokoferol (vitamin E) - povećava aktivnost enzima u ćelijama kože, hidrira i ima antioksidantno dejstvo.
Mlečna kiselina - za postizanje poželjnog pH faktora kože intimne regije. Smanjuje pigmentaciju i jača teksturu kože.

REZULTATI ISPITIVANJA DEJSTVA SOPHY GELA KOD 240 ŽENA TOKOM 2017. I 2018. GODINE:

· Poželjan pH kože intimne regije 4,2-4,4 pre upotrebe Sophy gela kod 37,5% žena, posle 30 dana svakodnevne upotrebe Sophy gela poželjan pH 4,2-4,4 kod 82,5% žena.
· Poboljšanje osećaja hidriranosti posle 30 dana svakodnevne upotrebe Sophy gela kod 80% žena.
· Poboljšanje kvaliteta intimnih odnosa posle 30 dana svakodnevne upotrebe Sophy gela kod 79,6% žena.

Milica P. (34 godine)

"Sophy" prava stvar za novo uživanje. Imate jednog sigurnog, redovnog potrošača i promotera.

parallax background
Nataša S. (48 godina)

Krema je perfektna, najbolja do sada što sam koristila u te svrhe. Nastaviću da je koristim. Mislim da mi je 80% popravljena hidratacija.

Antiejdžing lipozomalni intimni gel

Antiejdžing lipozomalni intimni gel je namenjen za negu intimnog područja žene. Napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka izolovanih iz biljaka. Aktivira podmladjivanje kože intimne regije pomoću napredne lipozomalne tehnologije.

Način dejstva:

Lipozomalni oblik gela obezbeđuje transport arginina kroz ćelijsku membranu. Arginin, kao donor azot monoksida, utiče na obnavljanje mikrocirkulacije, kao i na stabilnost DNK ćelije i time produžava životni vek ćelije. Kurkumin je snažan antioksidant koji deluje protiv štetnih oksidativnih procesa koji prate upale i infekcije. Hijaluronska kiselina i vitamin E doprinose zatezanju kože i zajedno sa argininom jačaju mišićno tkivo karlice. Mlečna kiselina obezbeđuje prirodni pH kože ovog predela i ne dozvoljava prodor gljivicama i bakterijama u vaginu. Olakšava intimne odnose i omogućava intezivniji doživljaj.

Način upotrebe:

Jednom dnevno, najbolje uveče, naneti oko 2 ml gela na intimno područje spolja. Može zameniti intimne gelove za tuširanje. Najbolji efekat se postiže kontinuiranom upotrebom.

Napomena:

Bez parfema, bez parabena, pogodan za osetljivu kožu. Sadrži soja lecitin.

Gde kupiti SOPHY?

Sophy možete kupiti u Lilly drogerijama ili putem njihovog sajta

Ili možete preuzeti spisak objekata i pronaći sebi najbliži.

Kontaktirajte nas